[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 3920: file_get_contents(http://kulinar.bg/?load=Open::Services::RightForumWidgets): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 503 Service Temporarily Unavailable
Малки кулинарни тайни
Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Сеп, 2019 5:23 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 
Message
Сготвено на: 02 Апр, 2008 1:05 am Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
biskvitka написа:
Ето и две мои "хитринки": когато пека риба във фурната, се налага да я "обезмирисвам", като във все още горещата фурна наръсвам малко канела. А когато правя щрудел или сладкиш с ябълки, за попиване на сока им не използвам нито грис, нито галета, а овесени ядки. Става много по-вкусно и видът на десерта е по-интересен.

:P Сигурно ще замирише на скумрия с канела... :P
Сигурен и отработен съвет е да се поръси или да се сложи чинийка със силен винен оцет - перфектно дезодорира.
А класиката за мариноване на риба си остава лимонът.


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Апр, 2008 11:08 am Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 09 Яну, 2008 4:28 pm Сря
Мнения: 74
Location: London
gotin написа:
biskvitka написа:
да се поръси или да се сложи чинийка със силен винен оцет - перфектно дезодорира.


това с оцета определено работи. идеята за канела я оставям за довечера след като изпека пастървата.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 9 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Google [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB