Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:06 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 20 Юли, 2006 9:08 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 14 Апр, 2006 6:58 am Пет
Мнения: 224
Location: Стара Загора
Благодаря! :)
Аз с вестник по този начин зная само, че се пърли домашна кокошка. :P
Но, ако ме вземеш с тебе за риба следващия път (на морето! ;) ), обещавам да ти пърля колкото искаш рибета. :P :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 21 Юли, 2006 9:39 am Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Родата по морето приготвяше чирозите по подобен начин.
Слагат за минута - две на загрят котлон чирозите, поръсват с копър, олио и оцет.
За чесън нямам спомен. :oops:


 Profile  
 
 Рецепта: чирози
Сготвено на: 21 Юли, 2006 11:35 am Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Наистина чирозите се напичат на плочата на котлон докато хванат коричка но се внимава да не прегорят.Готовите чирози веднага се увиват във влажна кърпа и се оставят така 20 мин.През това време нарязваме кромид лук на шайби като го редим на дъното на елипсовидна чиния ,поръсваме с копър и сол на вкус слагаме чирозите и заливаме обилно с лим.сок и зехтин.Лесно ,бързо,вкусно.Охлаждаме салатата и сервираме с препечени филийки хляб и водка по избор.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB