Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 17 Апр, 2024 12:55 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Фев, 2007 2:33 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
to4ica написа:
Гледах един поляк професионалист как го направи за нула време, обаче обра и месото и го накълца в пълнежа


Това съм го правила, но не за нула време :lol: , бая нерви трябва да има начинаещия.

Ако някой реши да се пробва, първо да огледа внимателно пилето - кожата трябва да е здрава, да не се получи и упражнение по шев и кройка. :twisted:


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Фев, 2007 3:27 pm Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Мистърът се справя доста добре с нож с дълго и тънко острие.

А от кокалите не обирам месото, а го оставям за супа.


 Profile  
 
Сготвено на: 13 Фев, 2007 7:35 pm Вто 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
Продават готови обезкостени пилета, трябва да се улучи моментът.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB