Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:59 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 05 Юни, 2007 10:34 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 16 Ное, 2006 3:03 pm Чет
Мнения: 85
Location: София
to4ica написа:
Абе този чесън на прах само на мен ли ми мирише на застояло или просто такъв улучвам?

Моят е от Германия - на малко по-едри гранули от тукашния. Имам и един много ситен, български, почти на прах. Не съм забелязла да мирише на застояло.
Дори и в таратора го слагам, както и подправка за таратор, в който също има.
Дори може да се каже, че го използвам твърде много.
Аз съм минала на този вариант, защото вкусът, който остава СЛЕД консумирането на чесъна на прах не е толкова чудовищен, както след пресния, а просто много обичам чесън, но не мога да си позволя всеки ден пресен чесън :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB