Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 1:07 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 
Message
Сготвено на: 04 Апр, 2008 1:10 pm Пет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Аз също използвам готовите смески и като сложа водата и смеската, забравям за машината. Даже с готовите брaшна използвам кратка програма - за 2 часа хлябът е готов. Само че за да се получи добър резултат, трябва и концепцията на машината да е перфектна. Първата мшина, която купих, я върнах в магазина - хлябът изобщо не се изпичаше отгоре. Сега си купих "Ривиера и бар", по съвета на една приятелка и след ровене във форумите, и съм толкова доволна, че от 3 мес. не съм купувала хляб и няма да купувам скоро. Правя и козунаци за закуска, като я програмирам за да са готови сутринта. Единственият недостатък е, че сега ядем повече хляб (толкова е хубав) и се отразява на линията. :knife:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 12 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB