Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:04 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 36 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2
Message
Сготвено на: 06 Ное, 2008 12:13 pm Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Уви, не умея да правя Stollen.


 Profile  
 
Сготвено на: 02 Мар, 2009 10:42 am Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 06 Юли, 2008 3:48 pm Нед
Мнения: 2
Location: София
Винаги съм си мислила, че не обичам крем карамел. Но този е просто невероятен. Преди половин час го извадих и с мъжа като го нападнахме, половината вече липсва. Страшно вкусен е! :) :) :)


 Profile  
 
 Рецепта: полезни съвети
Сготвено на: 21 Мар, 2010 11:26 pm Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 21 Фев, 2010 9:03 pm Нед
Мнения: 40
Location: гр СТАМБОЛИИСКИ
:P върху карамелизираната захар наредете обелена и нарязана тиква(цигулка),и залеите съссмета за крем карамел и пе4ете на водна баня


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 36 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB