Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 6:13 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 20 Май, 2008 8:47 am Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
IPA написа:
Може да се добавя месото и към пресни салати, така те си стават почти като основно, може да забърка с майонезен сос и каквото има в хладилника. Не че у нас се застоява такова нещо. :lol:


Много е странно, но въпреки че всички сме твърде месоядни, все се случва да изостане някое парче месо. А към пресните салати обикновено слагам колбасите, които също изостават от време на време.
А от разговора ни тук и дадените идеи си разчистих хладилника много успешно. :)


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Апр, 2011 2:14 pm Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 24 Юли, 2010 1:16 pm Съб
Мнения: 113
Location: София
Студено пилешко месо става прекрасно за руска салата (вместо шунка или колбас), какъвто впрочем е един от ранните й варианти в Русия. Аз понякога го правя само с майонеза, кисели краставички и грах, без моркови и картофи.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB