Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 11:05 am Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 13 мнения ] 
Message
Сготвено на: 20 Апр, 2008 6:09 pm Нед 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
gotin написа:
Повечето яйца правят каймата по-сбита при пърженето, освен ако не се слагат белтъците предварително разбити.


миш маш написа:
Но за да станат голееми и пухкави,трябва да разбиете жълтъците с малко бира,белтъците на сняг и тогава да ги прибавите към останалото.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 13 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB