Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:54 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 26 Мар, 2008 12:03 am Сря 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Рецепти за рибена чорба бол.Като се почне от вида на рибата и се свърши с техниката на приготвяне.За себе си открих няколко поне за мене нови неща.,които свършиха перфектна работа;
При варенето на рибата освен традиционните зеленчуци за тази цел ,се прибавят и гъби(кладница в моят случай и то истинска а не култивирана, но и тя би свършила работа за аромат).
След прецеждане на бульона и филетиране на рибата направих каротинова запръжка,тоест настъргани на ситно морков и лук запържени със зехтин ,което даде много хубав цвят.
Добавка на 1 домат ,обелен и нарязан на кубчета.
И накрая разредено с малко от бульона царевично брашно за уплътняване вкуса ,гъстотата и пак цвета на чорбата.
Не мога да дам точни пропорции,затова е и в тази тема.
Забравих още една врътка ,малко преди сервиране и малко марината от от кисели краставички.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB