Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:26 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 
Message
Сготвено на: 19 Апр, 2008 5:17 pm Съб 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
ТеА75 написа:
този метод съм го пробвала и за мое очудване работи доста добре. сега благодарение на gotin разбирам как зехтинът предпазва зеленчуците.


:) Последният ми "рекорд" беше 10 дни в нормален хладилник, нарочно я оставих. На 10-ия ден беше съвършено свежа.
Единственото, което може да накара пресната салата да пусне сок, това е само солта.
Пробвал съм вариантите нарязана, объркана само със зехтин, объркана със зехтин и сок от лимон или оцет. И при двата случая времето за съхранение беше едно и също, но аз традиционно я правя само със зехтин, защото като вземеш известно количество, тогава е най-добре да го овкусиш с лимон, още малко зехтин и вече сол.
За съжаление, на доста хора не им се вярва, че това е възможно...


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Апр, 2008 6:32 pm Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 09 Яну, 2008 4:28 pm Сря
Мнения: 74
Location: London
аз стигам до зехтина, защото винаги си мисля как витамините си заминават от лимона след като го нарежа или изцеда. за това предпочитам да го правя в последният момент. довечера ще експериментирам с лимон и в хладилникът :lol: след 10 дни ще докладвам.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB