kristi написа:
gotin написа:
Най-естественото неутрализиране на основа е с киселина и обратното, това и бабите го знаят.
Но как ще махнеш противната миризма, което е далеч по-големият проблем?
Ето още едно ново проучване за Шефа и Маца - дали бабите знаят че белината е основа и се неутрализира с киселина.
Готин, съветвам те, първо да опиташ, а после да коментираш. Ако го беше направил, щеше да видиш, че и миризмата изчезва почти напълно.
Да вземем да спретнем една Социологическа кулинарна агенция направо, че да може да се изследват всички аспекти на кулинарното изкуство.
Или ще се задоволим с въпросник от 150 въпроса, които да избистрят отношението на бабите (а може и на дядовците
), към така наболелите въпроси: белина, хрян, запържване на каймата, кога се слага магданоза.... и други такива.