Здравей, Ирина!
Благодаря ти за хубавите думи.
При печенето на сладкиши трябва най-напред да прочетеш внимателно рецептата, обикновено в нея всичко е описано подробно (а ако е на някого от форума, винаги можеш да попиташ, ако нещо не ти е ясно).
Относно печенето - тук помагат най-вече опитът и усетът. Ако познаваш фурната си, няма да имаш сериозни проблеми.
След като направих няколко пици - подметки, стигнах до извода, че пица не се пече на горещ вентилатор (колкото и да ми се иска да стане бързо). За сметка на това, бисквити и медени блатове пека точно на този режим. Обикновени блатове съм пекла отдавна, в един стар Раховец и ставаха доста криви, защото фурничката не нагряваше равномерно.
Тайните на кексовете се опитваме да разгадаем в
тази тема.
Засега за друго не се сещам. Ако нещо не ти е ясно - питай, пък ние ще се опитаме да ти помогнем.