Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:32 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 06 Юни, 2009 9:41 am Съб 

Дегустатор

Offline
Готви от: 31 Май, 2009 2:12 am Нед
Мнения: 3
biskvitka написа:
Здравей и добре дошъл, ael54!

Методът ти е много добър.

Ще си позволя едно малко съветче: защо не си намериш помощник. който да върши досадните неща вместо теб?


Здравей, biskvitke,
Трудно ли е да се сетиш, че аз сьм помощникът :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Апр, 2011 9:10 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 06 Апр, 2011 1:45 pm Сря
Мнения: 18
Location: Александруполи, Гърция
тази миризма, която държи до следващия ден дори и след лудо търкане на ръцете с всякакви "гюдерии" под душа, направо ме убива... супер идея това с усукването:-)


 Profile  
 
Сготвено на: 10 Апр, 2011 10:35 pm Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 24 Юли, 2010 1:16 pm Съб
Мнения: 113
Location: София
Усукването на стари скилидки чесън става с такава гумена белачка. Може да се направи от парче по-тънък маркуч.

http://www.silit.de/silit/upload/images/article_images/250x250/0022710201.jpg


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB