Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 5:22 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 22 Апр, 2012 12:34 pm Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 22 Апр, 2012 12:30 am Нед
Мнения: 1
Помощ...
Няма разлика когда слагам оцет във чорбата. По време на готвене или на края, като заправка... Оцета само докосне мялкото, то става пресечено. Това за мляко е нормально, то от всякаква киселина става пресечено, а оцета е киселина. Ама при други става, а на мен не...млякото винаги исползвам най добро.(((


 Profile  
 
Сготвено на: 22 Апр, 2012 7:43 pm Нед 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Преварено мляко, твърде топло?
Като се замисля, не ми се е случвало с шкембето...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB