Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:44 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 03 Апр, 2005 1:24 am Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
1. За да стане печеното месо гарантирано сочно, предварително се попарва или топва във вряща вода за 1 мин.
2. Как да оберем излишна животинска мазнина от бульон, шкембе-чорба и т.н.?
Просто поставяме в полиетиленова торбичка голяма шепа бучки лед, разбъркваме бульона с торбичката и мазнината се полепва веднага по нея.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB