Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 5:51 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 29 Май, 2005 2:04 pm Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
vivagd написа:
Нарежете надлъжно 3 тиквички и 2 патладжана.Посолете ги и ги изпържете по обичайния начин,като ги топите в брашно.
Настържете 3-4скилидки чесън,ситно нарежете по няколко стръка магданоз,копър и добавете около стотена грама настърган кашкавал.
Върху всяка филиика патладжан разстелете пласт от кашкавалената смес,отгоре тиквичка и много тънка филиика домат.
Сложете върху домата отново малко от сместа и увиите сарми като букли.Подредете ги в плитък огнеопорен съд.Разбиите 2 жълтъка с 2 равни лъжици брашно,половин чаша мляко,белтъците на сняг и малко сол.Залейте сармите,наръсете ги с кашкавал и ги запечете.Добър апетит.


Абе, за сърмите няма да коментирам, ама нещо не ми стана много ясно как се завиват пусти сърми "като букли", момченце съм, та не са ми завивали букли, сигурно затова... :) :)


 Profile  
 
Сготвено на: 29 Май, 2005 3:01 pm Нед 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
:roll: Здравейте!Много е лесно.Хващате двата край и леко усуквате все едно ,че съединавате два цвята конец като за мартеничка.Така ги подреждате едно до друго.Успех!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB