Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 08 Дек, 2021 1:42 pm Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 05 Юни, 2005 8:23 pm Нед 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
:roll: Здравейте!В тази рецепта няма дроб,тя е посна.Названието и е така защото самата палачинка се завива като сарма и се получава фалшива дроб-сарма което като заглавие не е много добро.Става много вкусно ако се залее с предварително направен сос бешамел,запича се и преди да извадите тавичката се поръсва с настърган кашкавал и една две бучки кр.масло.Страхотно мезе е за студена биричка.


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Юни, 2005 9:35 am Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Тъй де, постна.... :cry:
Е, добре де, от мен да мине. Можеш да стъкмиш такива палачинки за срещата. Като следобедна закуска за първата бира става. :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 06 Юни, 2005 7:53 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
:lol: Здравей Алеко!Тази рецепта е хубава само за мезе със студена каменица или бяло вино.Правим сия по кумшийски на вилата.В момента сме на лека диета.Само не можах да разбера за каква среща става въпрос.Изглежда съм пропуснала много.Имахме проблеми с компютъра и сега ми преинсталираха програмата.Немога да си намеря някой саитове и ще работя до късно.Поздрави Вили.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB