Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 20 Сеп, 2018 9:28 pm Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
Сготвено на: 15 Юни, 2005 10:57 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
Продукти:4 пил.бутчета,4картофа,2тиквички
3 домата,2 глави лук/1бр.вр.зелен/3бр.даф.лист
100гр.сухо бяло вино,олио,сол,чер.пипер на вкус
Приготвяне:
Сваряват се пил.бутчета в подсолена вода за около 10мин.Изваждат се и се оцеждат.В същия бульон се сваряват обелени картофите/без да се разваряват/.В намазана с олио тавичка се подреждат на слоеве месото и нарязаните на тънки ленти зеленчуци.Овкусява се със сол и чер.пипер.Между зеленчуците се слагат даф.листи.Поръсва се с олио и бялото вино и се пече на умерена фурна около 45 мин.Ако соса бързо се изпари се долива от бульона.По желание може да се поръси/само върху месото/с кашкавал и леко да се запече.Сервира се със сварени ориз и гъби поръсени със ситно нарязан магданоз.Приятен апетит.


Attachments:
proba 1.jpg [22.33 KiB]
Downloaded 657 times
 Profile  
 
Сготвено на: 16 Юни, 2005 2:21 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 04 Май, 2005 10:48 am Сря
Мнения: 3
Location: Варна
Здравейте , VIVA !
Пишети един твой почитател . Ти си страхотна , ти си върха ! Твоите ррецепти най - много ми допадат , затова , че са лесни за приготвяне , разнообразни са , и не са измишлйотени,
Що се отнася до тази рецепта добрае но си забравила нещо много важно
с една изпотена "КАМЕНИЦА "
Продължавай все така .


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Юни, 2005 2:44 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Браво ,Вили!Имаш много предан почитател..Image


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Юни, 2005 4:31 pm Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
:oops: Здравейте!Искрено благодаря на всички.Радвам се,че нещичко ви е харесало и ще продължавам да се старая.Виждам ,че и при вас ястията са на почит.Дори и посно ,дори и в малко количество всяко ястие приготвено от сърце и душа сигурно се превръща в кулинарен специалитет.Има още много да се учим затова продължаваме напред всички заедно!
А що се отнася до каменицата...бирата,виното те са по избор.Вземам си бележка от забележката.Поздрави Вили.


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Юни, 2005 12:02 am Нед 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 30 Яну, 2005 12:46 pm Нед
Мнения: 543
Прас в любими! Щом е със зеленчуци :) Да се надявам мойте да го харесат, щот аз готвя пиле - те ядат.


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Юни, 2005 9:09 am Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Окт, 2004 10:37 am Сря
Мнения: 470
Браво Вили! Наистина предлагаш винаги много интересни и лесни за приготвяне рецепти, което и на мен ми допада. Поздравления :claq:


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Юни, 2005 6:02 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
:oops: Искрено благодаря.Доно нещо ви допадне по качество и бързина.Аз също научих доста неща от вас.А сега да метна една бърза мусака с тиквички и ще седна да прегледам пощата,че доста писма са се събрали.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB