Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 5:08 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 
Message
Сготвено на: 26 Авг, 2008 7:49 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 6:09 pm Вто
Мнения: 1172
Location: Пловдив
princeska написа:
Аз също си мислех, че доматите пречели да се свари по-бързо яденето, но в случая даже (може да е и от жълтия фасул, не знам) ястието се свари по-бързо от обикновено! И друго, не че е кой знай какво да приготвиш зелен фасул, работата е там, че вкъщи никой не го обича и това не ме е карало да се замислям за по-различен начин на приготвяне, но сега гледната точка е променена :) :) :)

Браво!
Така трябва.
Следващото ти постижение трябва да бъде да убедиш ядачите в къщи, че и домати с ориз е направо деликатесно ядене, а не повод за мръщене... :)
Ще проверя, и ако не съм пуснал тази рецепта - обещавам!


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Авг, 2008 9:22 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 25 Авг, 2008 9:25 am Пон
Мнения: 14
С ориза сме на същото положение като с фасула :) :) :) Ориз се яде само пълнен в чушки и със зеленчуци, така че това с доматите ще ми е интересно.


 Profile  
 
Сготвено на: 01 Юли, 2018 4:16 pm Нед 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 01 Яну, 1970 3:00 am Чет
Мнения: 1
Тъкмо са ме "снабдили" с едно кило такъв боб! Ако не се лъжа, това е "Райкин" боб, но защо се казва така - не знам! Това е името на баба ми и ще е хубаво да имам добра рецепта! Вероятно ще добавя някоя мръвка... за гарнитура! :dinner:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 15 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB