Стига де, нали минахме пустинята вече, доколкото помня, няма пясък да ядем... Ето ви
Пудинг от зелен фасул
600-700г зелен фасул (измит и изчистен

)
2 с.л. масло
4 яйца
ок.150 г сирене
4 с.л. брашно
300 мл прясно мляко
магданоз,
ч.пипер,
сол
ИЗМИТИЯТ И ПОЧИСТЕН фасул режа на парченца и му взимам душата в малко вода с отворен капак, за да е зеленичък. После бъркам брашното, маслото, половината сирене и млякото на котлона, докато се получи гладък сос. Слагам фасулеца вътре и чакам да изстине (тук ще ми послужи оная баба от Манхатън, за която спомена Алеко). Разбивам жълтъците и белтъците поотделно и ги прибавям последователно към сместа заедно с подправките. слагам в намаслена дълбочка тавичка и поръсвам с останалото настъргано сирене. Пека на 180 градуса (тук още една манхатънска баба), гледам през прозорчето на фурната и като надебелее, вадя и сервирам бързо. Това е.