Здравей бисквитке. Мога да ти предложа няколко неща:
Пилешките воденички ги почиствам от ципата (не всички са добре почистени) и в тенджерата под налягане. След като заври около 20 мин. Ако е голям пакет ги разделям на три части (зависи от членовете на семейството). Едната част правя във тава - режа лук, 1 пиперка, морков, 3 домата, олио, вода да покрие, сол, чер.пипер на вкус и шепа сушени сини сливи, червен пипер. Като остане 1/2 сос малко брашанце и ситно нарязан магданоз. Може и с картофи, патладжан, тиквичка, пипер...и пак в тавата. Може и на лучена яхния и супичка. Въпрос на избор. Може и само варени и запечени с масло и чер и червен пипер. Може и с гъби. Вкусно става и с ориз, пиперка, зелен лук, морков, 2 домата и подправки. Ако искаш нещо по изискано: със някакъв сметанов или бешамелов сос и гарнитура варени картофи или задушени зеленчуци с гъби и ориз. Успех!