Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:19 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 19 Сеп, 2005 8:26 pm Пон 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Вили, благодаря ти!
Това за ципата е много важно.
Колко време да ги варя в обикновена тенджера?

Относно рецептата - все още не съм се спряла на нищо конкретно, макар че подозирам, че ще са с доматен сос.
Ако ми харесат, може да ги опитам и по друг начин.


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Сеп, 2005 8:38 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
:knife: Радвам се,че нещо ти е харесало.В обикновена тенджера трябва доста да ги вариш защото са жилави.Ако ще ги консумирате варени/с някакъв сос или с гарнитура/около 1,5часа.Ако ще ги дообработваш 1час.Но все пак пробвай с вилица дали се къса.Макар и странно за някои пилешките воденички са превъзходно ястие и хубаво мезе за биричка и винце.Сега се сетих,че става и със зеле,а зимата с кисело и късчета бекон или сланинка.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB