Много се извинявам, че няма точни мерки ама тия гъби си бяха импровизация
Една главичка лук нарязан на ситно, 4 скилидки чесън, 2 малки морковчета настъргани, 1 малка чушка(беше зелена; и тя наситно) - всички тези се слагат в врящо олио. Използвах малка тенджерка, така че нямаше много накъде да се изпарява течността.
Прибавих около 100 - 150 гр. бяло пилешко сварено и нарязано наситно, и около 1/3 кафеена чаша изкиснат булгур. Долива се малко вода. Като подправки - черен пипер, бял риган и мащерка.
В тази плънка чак почти накрая прибавих пънчетата на гъбите. Просто ги забравих

Изчаках да се изпари течността.
Намазах с олио една тавичка(моята е с незалепващо покритие и сложих съсем мъничко). Наредих гъбите. Понеже имах само пет гъби, а излезе бая плънка, за запълване на тавата сложих две малки чушки срязани на две и напълних и тях. Та... напълних гъбите със сместа и отгоре сложих парченца пушено сирене и малки бучици масло. На дъното на тавичката сипах половин пръст вода, а може и по-малко. Пекох ги към 40 мин. на около 180 градуса.(по-точно докато се зачерви сиренето:))
Ух, много приблизителна стана тая рецепта

За сметка на това после беше
Според мен спокойно можех да напълня 10-15 гъби ама нямах
Е, ако искате опитайте