Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:32 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
Сготвено на: 14 Яну, 2006 9:46 pm Съб 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Колко е малък светът! Тази рецепта беше един от финалистите на Първия национален конкурс "Белла". Дори успях да я опитам, но не честно казано месото беше жилаво и не ми хареса. Явно има някакъв трик, за да се запази крехко.


 Profile  
 
Сготвено на: 15 Яну, 2006 1:37 pm Нед 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
MR.LAZY написа:
Явно има някакъв трик, за да се запази крехко.

Ами то си зависи от качеството на месото.
Чудя се обаче не остават ли средните пластове тесто длетави? Иначе идеята е супер! На това му викам аз баклава


 Profile  
 
Сготвено на: 15 Яну, 2006 7:07 pm Нед 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
to4ica написа:
...Чудя се обаче не остават ли средните пластове тесто длетави?...

Ако пуснеш вентилатора, няма такава опасност.
Другият вариант е, преди да сложиш плънка върху тестото, щедро да го наръсиш с галета.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB