Рядко се заемам да панирам каквото и да е

, но ми се иска да пробвам рецети, хайде кажете как панирате и какво

?
Аз ще споделя една много лесна рецепта, която е за заети мами и работещи дами

.
Пилешко филе пане
===============
Лимон (оцет), лук, чушка, чесън, 2 яйца, чер и бял пипер, сол. Всички продукти се пасират с изключение на яйцата, след това се прибавят. Панировъчно брашно.
Филето се овалва в сместта , после в брашното, може да се сложи в плик и да се замрази, за вечеря за следващ ден, или се пържи веднага. Малко е нетипична рецепта, но е много лека за ядене. Към нея един хубав айрян.
Айрян
=====
Кисело мляко, лимон , сол, прясна мента (много дребно нарязана), вода.
Пробвайте, много е вкусно така, но ментата да е много ситно нарязана.