Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 27 Ное, 2021 2:16 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 29 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2
Message
Сготвено на: 24 Яну, 2011 7:44 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 24 Яну, 2011 7:29 pm Пон
Мнения: 1
...И аз да попитам по рецептата...
Може ли да ползвам предварително запечено месо, или останало от друга манджа, или има вариант да стане много жилаво (свинско почти не готвя).
Може ли да добавя сметаната към края на готвенето?
И искам да добавя кисели краставички - кога е по-добре - в началото или към края на готвенето?

От админа: следващия път пиши на латиница, иначе мнението ще бъде изтрито!


 Profile  
 
Сготвено на: 25 Яну, 2011 12:24 am Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Здравей и добре дошъл / дошла, Sorry za latinicata!

1. Да, може да рециклираш остатъци от готвено месо, просто времето за готвене трябва да се намали доста.

2. Ако добавиш сметаната в края на готвенето, сиренето ще стане на една грозна буца, тя прави соса гладък и хомогенен.

3. Кисели краставички обикновено се добавят към края на готвенео, за да не омекнат, освен ако не сте любители на варените краставици.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 29 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB