Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Апр, 2024 1:54 pm Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
 Рецепта: Re: Руло с бекон
Сготвено на: 23 Ное, 2005 4:12 pm Сря 

Дегустатор

Offline
Готви от: 27 Окт, 2004 5:13 pm Сря
Мнения: 134
vivagd написа:
Продукти:
.........................................................................................
.........................................................................................
Може и поляти с лек бешамелов или млечно-маьонезен сос.
Ауу, СУПЕР! А със студен или топъл сос е по-добре? Бешамелът е топъл ,а млечно-майонезения е студен...


 Profile  
 
 Рецепта: Руло с бекон
Сготвено на: 23 Ное, 2005 6:39 pm Сря 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 30 Апр, 2005 10:03 pm Съб
Мнения: 303
Location: Варна
Рулото с гарнитурата е добре да са топли.Сосът дали е топъл или студен мисля,че не е толкова от значение.Въпрос на вкус.Може преди консумация всяка чиния с ястието и соса да се притопли по 1 мин.в микровълновата фурна. :ordber:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB