Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:59 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 15 Дек, 2005 10:17 am Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Почистваме чревцата и ги измиваме с няколко води като след това обръщаме.Отцеждаме и изплитаме чревцата като плитка на коса.Разделяме ги на по тройки.След това получените тройки изплитаме на една голяма плитка и варим до готовност.След охлаждане нарязваме на филии и пържим в масло с червен пипер.Отлично мезе за вино и бира.


 Profile  
 
Сготвено на: 15 Дек, 2005 11:04 am Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Фидер, Фидер, кой те пусна във форума, че само да ми създаваш спазми? :mrgreen: Ако знаеш как обичам чревца... и как няма къде да си ги купя! Пък дори и да има, няма да мога да си ги сготвя, щото Зелената Мамба ще ме евакуира на улицата. :to4:


 Profile  
 
Сготвено на: 15 Дек, 2005 11:07 am Чет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Остава да ги измиеш във пералнята (както Крис мие шкембето) и ще трябва да ти търсим нов дом ;).


 Profile  
 
Сготвено на: 15 Дек, 2005 12:02 pm Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 09 Май, 2005 1:38 pm Пон
Мнения: 136
Location: София
MR.LAZY написа:
Остава да ги измиеш във пералнята (както Крис мие шкембето) и ще трябва да ти търсим нов дом ;).

Май ще е по-добре да си купи една пералничка за целта. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 20 Дек, 2005 5:27 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Алеко написа:
Фидер, Фидер, кой те пусна във форума, че само да ми създаваш спазми? :mrgreen: Ако знаеш как обичам чревца... и как няма къде да си ги купя! Пък дори и да има, няма да мога да си ги сготвя, щото Зелената Мамба ще ме евакуира на улицата. :to4:


Има ги готови в Халите на щанда на КФМ. :lol:

Никакво чистене, варене. Само притопляне с малко масълце. :mrgreen:

И много винце. :lol:


 Profile  
 
Сготвено на: 23 Фев, 2006 9:59 am Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 28 Юли, 2005 9:52 am Чет
Мнения: 98
Location: Варна
И аз да добавя нещо-чревцата ги пека на фурна с пресен лук, малко доматено пюре и джоджен-стават убийствени!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB