Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:04 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 15 Дек, 2005 10:26 am Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Нарязваме на дребно кромид лук, задушаваме го в малко олио и водичка. Прибавяме червен пипер, доматено пюре, подправки по желание, маслини за готвене без костилките. 1/10 даф.лист, малко вода. Ястието задушаваме на тих огън докато остане само на мазнина.


 Profile  
 
Сготвено на: 23 Фев, 2006 10:04 am Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 28 Юли, 2005 9:52 am Чет
Мнения: 98
Location: Варна
Въпросчета-предполагам , че трябва да се сложат по-голямо количество маслини, а не става ли много солено? И...дали ако лукът се замени с праз няма да стане още по-апетитно?


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB