Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 4:15 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 15 Дек, 2005 10:31 am Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Черния дроб се измива и отцежда.Накисваме в прясно мляко с малко сода бикарбонат,зърна черен пипер,щипка две сол,парчета кромид лук.Престоява така 1 ч.От едната и от другата страна правим на дроба диагонални разрези след което го увиваме в тънко було и печем на предварително загрята скара докато булото се постопи.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Bing [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB