Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 20 Авг, 2018 3:18 pm Пон

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 15 Дек, 2005 10:37 am Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Правим пълнеж от 4-5 глави кромид лук,500 г гъби,ситно нарязан чесън,магданоз,сол на вкус,черен пипер,чубрица,пак месо,пак плънка и така до изчерпване на продуктите.Отгоре намазваме с мазнина и завиваме с булото.Печем на предварително загрята фурна на 180-200 градуса до готовност.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Bing [Bot] и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB