Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 5:28 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 15 Дек, 2005 10:53 am Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Агнешкото месо го натриваме с копър и мента и поставяме в глинен гювеч с вместимост поне 6-7 л. Поръсваме с лимонов сок и заливаме с вода и оцет по 1 чаша, прибавяме чесън на вкус, люта чушка. Оставяме да престои така 3-4 ч на студено. Осоляваме на вкус и печем на 180 градуса 3 ч като от време на време заливаме със соса. Сервираме веднага с мек хляб, зелена салата, кана вино.

Наздраве и добър апетит!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB