Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:25 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 21 Дек, 2005 2:42 pm Сря 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 20 Апр, 2005 3:31 pm Сря
Мнения: 634
Location: До училището и детската градина
Напротив . Пилешкото даже е препечено вътре нищо, че има фолио отгоре ... има си коричка на препечено пиле.... А ориза не изсъхва ...Единственно е задължително да има лук (пържен ) ....


 Profile  
 
Сготвено на: 21 Дек, 2005 9:31 pm Сря 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
yosif написа:
Предварително сварете бутчетата инак ще останат сурови - оризът става за максимум половин час - тъкмо ще използвате и бульона.. Или ги запечете предварително САМО с мазнината - после наръсете лука - после добавете зеленчука и ориза...
По принцип и аз варя пилешкото месо преди печене - това спестява време, но явно технологията на тази рецепта не изисква предварително варене. Тъй като 99,99% от рецептите в тези форуми са изпробвани лично от авторите им, нямам съмнение, че това, което казва Марабу-то е прзвилно. Пък и два часа и половина при предварително загрята до 200 градуса фурна мисля, че е достатъчно време...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB