Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 22 Сеп, 2018 2:57 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 09 Яну, 2006 1:52 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
В малко олио и вода задушаваме главичка лук,морковчета,наливаме чаша сухо бяло винце,чашка бульон от варенето на охлювите.Осоляваме на вкус и добавяме месото от почистените от чревцата охлюви.Варим 15 мин на тих огън.Суп.л-ца брашно се размива и прибавя към ястието с малко червено пиперче.Тази вкусотия варим до сгъстяване и сервираме върху задушен ориз с препечени на котлона люти чушленца.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB