Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 08 Дек, 2021 12:33 pm Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Ное, 2007 12:43 pm Чет 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Маца написа:
biskvitka написа:
sssweetnesss предложи в найлон да се увие месото, не чукчето, но и аз като Алеко не съм фен на пребитите пържолетки - не са никак сочни :-?

Джейми Оливър изтънява пържолите с юмрук, за мен това е мечта непостижима :oops: Затова не правя никакви пържоли :mrgreen:


Разбрах аз, идеята с найлоновото пликче я прилагам във всякакви варианти, включително и да слагам по-едрите подправки и да ги набухвам с чука.
За юмрука и аз съм чувала и виждала, но и за мен е невъзможно.
Относно чукането на пържолите - понякога са много дебели - около 1.5 - 2 см, а на мен толлкова дебели не ми харесват. Освен това, когато ги правя задужени във фурна ми трябват с дебелина около 0.5 до 1 см.


В такива случаи взимам контрафиле и си го режа на желаната дебелина.


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Ное, 2007 5:31 pm Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Друго са си вратните пържоли, мариновани и задушени под фолио. Пускат достатъчно мазнина, пък ние обичаме мазното и тлъсто и супер вредно свинско месо. :)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 11 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB