Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 2:34 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 09 Яну, 2006 2:05 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Измиваме и на няколко места правим разрези в дроба като в тези разрези поставяме парчета даф.лист,чесън.Заливаме с вино /колкото ни се е отделило от сърцето/.Оставяме на студено като забравяме че някъде има гладни.Поставяме в намазнена тава и печем на умерена фурна до готовност.Дроба се осолява преди консумацията.


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Яну, 2006 3:30 pm Пон 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
Ох, ама картинно описваш, че на човек незакусвал и необядвал му иде да зареже всякаква работа и да хукне към първата кръчма :eat:


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Яну, 2006 3:39 pm Пон 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
to4ica написа:
Ох, ама картинно описваш, че на човек незакусвал и необядвал...
...и махмурлия?


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Яну, 2006 3:41 pm Пон 
User avatar
Почетен член

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:09 pm Нед
Мнения: 1613
Location: София
MR.LAZY написа:
to4ica написа:
Ох, ама картинно описваш, че на човек незакусвал и необядвал...
...и махмурлия?

Еееееееее, това беше вчера :oops:


 Profile  
 
Сготвено на: 05 Юни, 2007 4:44 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 06 Май, 2006 9:26 am Съб
Мнения: 329
Колко време трябва да преседи. И с виното ли печем или без?


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB