Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 6:14 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 09 Яну, 2006 4:23 pm Пон 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
500 г дроб го почистваме от ципите и слагаме да се вари до омекване.След акто се охлади го настъргваме на едро ренде.Правим запръжка от брашно,масло.Наливаме вода и прибавяме подправки-черен пипер,джинджифил на върха на ножа,щипка майорана.Соса варим при непрекъснато бъркане 5-6 мин.Добавяме рендосания дроб и варим още 5-6 мин на тих огън.Отлично пасва със 100% каберне или пък Мерло.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB