Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 21 Ное, 2018 9:32 pm Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 10 Яну, 2006 11:27 am Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Продукти:
свинско филе,
2 с.л. олио,
3-4 с.л. свинска мас,
моркови,
5 главички лук,
3 скилидки чесън,
винена чаша сухо бяло вино,
гъбки.

Подправки: сол, червен пипер, черен пипер, чубрица, чимен;

Начин на приготвяне:
Филето натриваме с малко сол и олио и оставяме на студено 4-5 ч. Слагаме го в тавичка, в която сме сгорещили св.мас, и обръщаме от всички страни. Около филето нареждаме гъби, скилидки чесън, нарязания на шайби кромид лук. Заливаме с виното. Покриваме тавичката с фолио и печем на фурна 30 мин на най силната, а след това 60 мин на 150 градуса. Снемаме фолиото и запичаме докато се зачерви. Вадим от тавата и овалваме филето в подправките. Изстиналото филе увиваме във фолио (целофан) и съхраняваме на студено, чакайки да му дойде времето. В комбинация с подходящо каберне или Мерло всичко си идва на мястото.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB