Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 9:12 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 10 Яну, 2006 12:29 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Късчета месо от врата,червено винце,олио.
Подправки:сол,черен пипер,канела/канелена пръчка/,кориандър

Начин на приготвяне: Първо късчетата вратно месо ги печа на скара а след това ги пускам в съд с 2 винени чаши червено вино,пръчка канела,кориандър.Задушавам до момента до който виното почне да се поизпарява и остане само на аромат.Махам пръчката канела и кориандъра и вратните хапки сервирам с останалото червено вино


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB