inews.bg jenite.bg div.bg sporta.bg sportuvai.bg fitwell.bg peika.bg econ.bg biznews.bg stat.bg sever.bg kulinar.bg get.bg
Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 20 Апр, 2014 7:56 pm Нед

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 10 Яну, 2006 12:37 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
около 500-600 г свинско месо, картофи, тиквички, морковчета, лук, чеснови скилидки, около 0,5 л сухо бяло вино, олио.
Подправки:сол,черен пипер,даф.лист,1/2 връзка магданоз.

Начин на приготвяне:
Месото се нарязва като за шишчета .Чесъна се счуква, лукът, картофите, тиквичките и морковите нарязваме на филийки. Всички продукти и подправките се поставят в намазан с олио глинен гювеч. Продуктите заливаме с виното и капака на гювеча замазваме с тесто. Гювечът се слага в студена фурна. Загряваме до 300 градуса и печем около 90 мин.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB