Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 10:03 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 10 Яну, 2006 12:45 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
0,5 кг телешки черен дроб,5-6 скилидки чесън,моркови,0,5 кг кромид лук,л-ца брашно,ч.ч.вода,1/2 ч.ч.мазнина,1-2 л-ци оцет

Подправки:връзка магданоз,черен пипер,сол,даф.лист.

Начин на приготвяне:Дроба се измива и нарязва на парчета.Приготвяме смес от магданоза,чесъна,морковите,лука,всичко нарязано на дребно,посолено и поръсено с черен пипер ,суп.л-ца брашно и залято с 1-2 л-ци оцет и даф.лист.В тавата редим първо дроба а след това върху него редим останалите продукти.Печем на умерена фурна.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB