Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 11:48 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 10 Яну, 2006 1:22 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Определеното количество шкембе за готвене го варим и след като изстине го нарязваме на порции които поставяме в съд от йенско стъкло намазан с малко олио.Добавяме чесън,домати.Запичаме на фурна.След като стане готово го поръсваме с настърган кашкавал и връщаме обратно във фурната за още няколко минутиФурната да е изключена но да е затворена вратичката за да се запази температурата.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB