Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:46 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 10 Яну, 2006 1:36 pm Вто 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
Ако не разполагаме с първите две то тогава можем да бастисаме някой петел и той ще свърши същата работа.Осоляваме и натриваме с мазнина и лим.сок-докато се :oops: изпоти и отпусне.Сплесква се с ръка за да се разкрачи леко.Нежно полагаме това създание в стара научена тавичка с краката нагоре.С остър нож рязваме между кълките и бялото месце.На няколко места правим разрези като отгоре редим нарязаното на тънки парченца масълце.Поръсваме с две три шепи бира и бух във фурната.Щом чуем цвърчене веднага поливаме със соса от дъното на всеки десетина минутки .След като се изчерви :oops: го обръщаме с трътката нагоре и повтаряме процедурата.Лелеееее ми тя останалата биричка сама се лее!Наздраве и да Ви,е сладко !


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB