Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 3:40 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 19 Фев, 2006 4:08 pm Нед 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 15 Юни, 2005 4:08 pm Сря
Мнения: 144
Location: София
1,1/2 ч.ч.кус -кус попарваме с масло и пържим в малко олио със ситно нарязано месо и ситно нарязан лук.Осоляваме на вкус и прибавяме магданоз,черен пипер.Половината от кус-куса разстиламе в тавата.Отгоре върху него редим месото с лука и добавяме останалия кус-кус.Разбиваме яйца/който го не е страх от птичия грип/с прясно мляко и ч.л-ка брашънце.Заливаме кус-куса,поръсваме с масло и печем на умерена фура до готовност :) :) :)


 Profile  
 
Сготвено на: 19 Фев, 2006 4:47 pm Нед 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
:oops: Това не го разбрах:
Фидера написа:
1,1/2 ч.ч.кус -кус попарваме с масло...


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB