Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:13 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 12 Ное, 2004 1:31 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 12 Ное, 2004 1:28 pm Пет
Мнения: 6
Location: София
Rabbit написа:
На финала се получават 2 кори, почти вез кашкавал отвътре. :(


И при мене винаги се е получавал същия ефект, но преди време намерих една рецепта в интернет и вече се получава както трябва.

Ето как го правя вече,

500 гр. кашкавал
3 яйца
1 ч. чаша брашно
1/2 ч. чаша вода
сол и черен пипер на вкус
масло

Нарязвам кашкавала на по-дебели парчета около 1,5-2,0 сентиметра. Размивам една чаена чаша брашно с половин чаена чаша вода. Панировката я правя като разбивам три яйца и към тях прибавям половината от размитото брашно с вода. Кашкавалът го потапям последователно първо във брашното с водата и после в панировката. Пържа ги до златисто.


Last edited by Betty on 12 Ное, 2004 5:05 pm Пет, edited 1 time in total.

 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB