Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 04 Дек, 2021 1:21 pm Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 20 Дек, 2006 11:43 am Сря 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
Иде реч за крема за заливката 4-5 минути на газов котлон.
Инак отнема с кълцането на картофите на кубчета и запържването на лука и каймата около половин час.
Час се пече и десетина минути допълнително заливката, още 5-6 ако се наръси с кашкавал.


 Profile  
 
Сготвено на: 24 Апр, 2007 9:18 am Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 06 Юни, 2006 2:37 pm Вто
Мнения: 1
Location: София
Аз също я приготвям по такъв начин , само че разбърквам каймата и картофите. Наистина е много лесно, бързо и вкусно.


 Profile  
 
Сготвено на: 24 Апр, 2007 12:15 pm Вто 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 21 Фев, 2007 1:12 pm Сря
Мнения: 1760
Location: София
Явно не знам бавния начин за правене на мусака, защото моята винаги така я правя. Но още по-бързо, поради факта, че и двамата със съпруга ми не обичаме заливка, та караме без.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB