Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 1:22 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 05 Яну, 2007 12:30 pm Пет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4689
Location: София
Фидера написа:
Редя в съд и оставям така не повече от една седмица. След това правя саламура с разчет 2 л.вода + пакет морска сол и оставям там сърцата да се "давят" така още 7 дни.
.........................................................
Сушенето на тези деликатесни сърчица е от порядъка на 7 дни на сухо и проветриво място...
Аз като любител на пъстърмата имам два фундаментални въпроса. Месото го оставяш една седмица, но на каква температура? И къде намираш сухо и проветриво място в апартамента?


 Profile  
 
 Рецепта: пастърма
Сготвено на: 21 Окт, 2007 12:15 pm Нед 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 08 Сеп, 2007 2:05 pm Съб
Мнения: 43
:bing: На правих една пастърмица от телешки шол и сега чакам като куче пред кебапчийница.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB