Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 5:20 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 06 Апр, 2007 9:28 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 08 Окт, 2006 10:42 pm Нед
Мнения: 87
Location: софия
агнето се обезкостява цялото без бутчетата, получава се правоъгълно парче което се изтънява при плешката и месото се слага по тънките страни. после слагам свареният спанак . и омекналите моркови. нареждам ги като за руло стефани . и завивам като овързвам със колбасарски конец посолявам и пека като подреждам ребрата върху рулото а костите от краката слагам под рулото пека на 200 градуса до зчервяване и после намалям температурата. до готовност. режа го като руло стефани и сервирам. със дроб сърма или друга подходяща гарнитура.соса приготвям от изпечените кости. със запържено брашно или нишисте.подходящо е че може да се замрази и после да се вади и пак да се режи като руло стефани и да се затопля във микровълнова печка.


 Profile  
 
Сготвено на: 09 Апр, 2007 9:50 am Пон 

Гур(у)ман

Offline
Готви от: 23 Мар, 2005 10:57 am Сря
Мнения: 5234
Честно да си кажа, нищо не разбрах. :shock: Ама ще дойда при теб да ми го сготвиш, че звучи страхотнооооо!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB