Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 7:23 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
 Рецепта: Руло от кайма
Сготвено на: 13 Юли, 2007 12:11 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 05 Юли, 2007 10:20 am Чет
Мнения: 29
Location: Варна, България
можеш ли да дадеш малко повече разяснения за начина на приготвяне.. това яйце как се реже така.. сваряваш ли го? и хляба малко ме притеснява.. :shock:


 Profile  
 
 Рецепта: Руло от кайма
Сготвено на: 13 Юли, 2007 3:26 pm Пет 
User avatar
vertically challenged

Offline
Готви от: 27 Мар, 2006 2:02 pm Пон
Мнения: 1645
Location: София
Хляба няма защо да те притеснява, слага се за уплътнение (поне аз така си мисля) и съвсем не наврежда на вкуса:). А яйцето може и на четвъртинки да го слага thalia, като в руло "Стефани", или рязано с яйцерезачка, все си е хубаво:)) Тоева звучи много вкусно и лесно, и аз преди да се науча да завивам руло все така го правех каймачените, в кръгла кексова форма, обаче, с дупка в средата. :mrgreen:


 Profile  
 
 Рецепта: Руло от кайма
Сготвено на: 13 Юли, 2007 8:15 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 10 Мар, 2007 3:27 pm Съб
Мнения: 14
Съжалявам, че не съм пояснила по-добре.
Яйцето е сурово и с него се омесва каймата.
Аз го правя в тези форми, които са с дупката и са на резени. Така може и да се предвиди за колко души ще стигне. Ако има и друго, по едно резенче. Ако е само това, по две.
А това определено ми харесва повече от руло Стефани. И позволява да се сложи вътре каквото се сетите/имате/.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB