Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 16 Апр, 2024 8:20 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 
Message
 Рецепта: Re:
Сготвено на: 25 Сеп, 2012 12:52 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 25 Сеп, 2012 12:48 pm Вто
Мнения: 1
MR.LAZY написа:
В повечето рецепти за колбаси съм срещал селитра, за повишаване на трайността на съответния колбас. Да, става дума за тази селитра, която се използва за торене и за бомби :lol: .

Та въпросът ми е: не се ли развалят тези колбаси при по-продължително съхранение?


В голяма грешка си. Тази която се използва на полето и за бомби е АМОНИЕВА СЕЛИТРА. Тази която се използва в месопреработката, било то вкъщи или промишлена е Калиев или Натриев Нитрат.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 4 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB